Dam Väskor - 50% OFF | Mode Shoppingväskor,Ryggsäckar,Handväskor,Axelremsväskor,Plånböcker

 
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

För varje Flash-försäljning anger vi vilken plats och tid som varje leverantör för produkten behöver i vårt värdefulla lager, vanligtvis 2-4 veckor efter varje försäljnings slut. Anledningen är att vi på medellång sikt lägger stora order från leverantörerna av säljaren för att säkerställa medlemmarnas exklusiva fördelar.

Messenger
Vår Royal Mail-postorder eller kurirorder levereras vanligtvis eller skickas beroende på storleken och värdet på våra varor. Vi erbjuder även leverans och hämtning, som du kan välja vid kassan.

För internationella order täcker Royal Mail eller Express och lokala posttjänster den "sista milen". När vi levererar

Vårt land ökar antalet av våra fartyg dagligen, så om du inte kan hitta leveransen av ditt önskade program i vårt land, vänligen maila oss och vi får se om vi kan hjälpa dig.

tillbaka
Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kan du. Du måste berätta för din avsikt att returnera artikeln och resonemanget och vänta 14 dagar för anmälan.

Returet kommer att innehålla ett 7-dagars kvitto i vårt lager och återbetalningen behandlas så snabbt som möjligt, men det kan ta upp till en vecka att bearbeta och ta bort. Vi skickar dig ett e-postmeddelande som informerar dig om att du kommer att få avkastningen i vårt lager och en annan bekräftelse på att återbetalningen har behandlats.

Om objektet slutar innan det når vårt lager, betalar du för ett referensmeddelande när du återvänder till oss.

Om du returnerar din beställning från utanför EU, om det lokala postkontoret erbjuder en CN22-blankett, kan du paketera den för att stödja en smidig övergång genom Storbritanniens tull. Du debiteras inte några avgifter. Vi rekommenderar även de tecken som finns på baksidan av paketet.

Back
Kundservice, Leverans och retur, Integritetspolicy

Copyright @2019 www.motenialvkarleby.se. Dam Väskor kampanjer, Damväska Online, Rabatterad ryggsäck, Handväskor försäljning